19 Mart 2019 Salı

Tosya Askerlik Şubesi Başkanlığı Kastamonu



Şube Adı:Tosya Askerlik Şubesi Başkanlığı Kastamonu
Yetkili Şube:Tosya Askerlik Şubesi Başkanlığı
Telefon:0 366 313 73 00
Fax:0 366 313 73 01
Adres:Cumhuriyet Mah. Çankırı Cad. Kazım Karabekir Sok. 37300 Tosya-Kastamonu
Web Sitesi:https://www.tsk.tr/
Güncelleme:19.03.2019

Tosya Askerlik Şubesi Başkanlığı Kastamonu Hakkında
Tosya Askerlik Şubesi Başkanlığı Kastamonu KASTAMONU ili TOSYA ilçesinde Cumhuriyet Mah. Çankırı Cad. Kazım Karabekir Sok. 37300 Tosya-Kastamonu adresinde hizmet vermektedir. Tosya Askerlik Şubesi Başkanlığı Kastamonu'na 0 366 313 73 00 telefon numarasından ve 0 366 313 73 01 nolu fax numarasından ulaşabilirsiniz.

Tosya Askerlik Şubesi Başkanlığı Kastamonu iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Tosya Askerlik Şubesi Başkanlığı Kastamonu, KASTAMONU, TOSYA şehrinde Askerlik Şubesi olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer askerlik şubesi tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adana ASAL Bölge Başkanlığı ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen askerlik şubesinin üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok: