19 Mart 2019 Salı

Sultangazi Askerlik Şubesi Başkanlığı İstanbul



Şube Adı:Sultangazi Askerlik Şubesi Başkanlığı İstanbul
Yetkili Şube:Gaziosmanpaşa Askerlik Şubesi Başkanlığı
Telefon:0 212 255 63 63
Fax:0 212 255 63 74
Adres:Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:2 34445 Beyoğlu-İstanbul
Web Sitesi:https://www.tsk.tr/
Güncelleme:19.03.2019

Sultangazi Askerlik Şubesi Başkanlığı İstanbul Hakkında
Sultangazi Askerlik Şubesi Başkanlığı İstanbul İSTANBUL ili SULTANGAZİ ilçesinde Sütlüce Mah. Karaağaç Cad. No:2 34445 Beyoğlu-İstanbul adresinde hizmet vermektedir. Sultangazi Askerlik Şubesi Başkanlığı İstanbul'na 0 212 255 63 63 telefon numarasından ve 0 212 255 63 74 nolu fax numarasından ulaşabilirsiniz.

Sultangazi Askerlik Şubesi Başkanlığı İstanbul iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Sultangazi Askerlik Şubesi Başkanlığı İstanbul, İSTANBUL, SULTANGAZİ şehrinde Askerlik Şubesi olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer askerlik şubesi tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adana ASAL Bölge Başkanlığı ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen askerlik şubesinin üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok: