19 Mart 2019 Salı

Samandağı Askerlik Şubesi Başkanlığı Hatay



Şube Adı:Samandağı Askerlik Şubesi Başkanlığı Hatay
Yetkili Şube:Samandağ Askerlik Şubesi Başkanlığı
Telefon:0 326 512 15 59
Fax:0 326 512 68 31
Adres:Sivas Şehitleri Cad.Hükümet Konağı Binası Kat.2 31800 Samandağ-Hatay
Web Sitesi:https://www.tsk.tr/
Güncelleme:19.03.2019

Samandağı Askerlik Şubesi Başkanlığı Hatay Hakkında
Samandağı Askerlik Şubesi Başkanlığı Hatay HATAY ili SAMANDAĞI ilçesinde Sivas Şehitleri Cad.Hükümet Konağı Binası Kat.2 31800 Samandağ-Hatay adresinde hizmet vermektedir. Samandağı Askerlik Şubesi Başkanlığı Hatay'na 0 326 512 15 59 telefon numarasından ve 0 326 512 68 31 nolu fax numarasından ulaşabilirsiniz.

Samandağı Askerlik Şubesi Başkanlığı Hatay iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Samandağı Askerlik Şubesi Başkanlığı Hatay, HATAY, SAMANDAĞI şehrinde Askerlik Şubesi olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer askerlik şubesi tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adana ASAL Bölge Başkanlığı ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen askerlik şubesinin üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok: