19 Mart 2019 Salı

Yumurtalık Askerlik Şubesi Başkanlığı Adana



Şube Adı:Yumurtalık Askerlik Şubesi Başkanlığı Adana
Yetkili Şube:Ceyhan Askerlik Şubesi Başkanlığı
Telefon:0 322 613 10 80
Fax:0 322 612 63 81
Adres:Burhaniye Mah. Nihat Adsız Cad. 01960 Ceyhan-Adana
Web Sitesi:https://www.tsk.tr/
Güncelleme:19.03.2019

Yumurtalık Askerlik Şubesi Başkanlığı Adana Hakkında
Yumurtalık Askerlik Şubesi Başkanlığı Adana ADANA ili YUMURTALIK ilçesinde Burhaniye Mah. Nihat Adsız Cad. 01960 Ceyhan-Adana adresinde hizmet vermektedir. Yumurtalık Askerlik Şubesi Başkanlığı Adana'na 0 322 613 10 80 telefon numarasından ve 0 322 612 63 81 nolu fax numarasından ulaşabilirsiniz.

Yumurtalık Askerlik Şubesi Başkanlığı Adana iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Yumurtalık Askerlik Şubesi Başkanlığı Adana, ADANA, YUMURTALIK şehrinde Askerlik Şubesi olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer askerlik şubesi tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adana ASAL Bölge Başkanlığı ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen askerlik şubesinin üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok: