19 Mart 2019 Salı

Doğanyurt Askerlik Şubesi Başkanlığı Kastamonu



Şube Adı:Doğanyurt Askerlik Şubesi Başkanlığı Kastamonu
Yetkili Şube:İnebolu Askerlik Şubesi Başkanlığı
Telefon:0 366 811 40 54
Fax:0 366 811 32 20
Adres:Yukarıhatipbağı Mah. Mustafa Kemal Paşa Cad. No:85 İnebolu-Kastamonu
Web Sitesi:https://www.tsk.tr/
Güncelleme:19.03.2019

Doğanyurt Askerlik Şubesi Başkanlığı Kastamonu Hakkında
Doğanyurt Askerlik Şubesi Başkanlığı Kastamonu KASTAMONU ili DOĞANYURT ilçesinde Yukarıhatipbağı Mah. Mustafa Kemal Paşa Cad. No:85 İnebolu-Kastamonu adresinde hizmet vermektedir. Doğanyurt Askerlik Şubesi Başkanlığı Kastamonu'na 0 366 811 40 54 telefon numarasından ve 0 366 811 32 20 nolu fax numarasından ulaşabilirsiniz.

Doğanyurt Askerlik Şubesi Başkanlığı Kastamonu iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Doğanyurt Askerlik Şubesi Başkanlığı Kastamonu, KASTAMONU, DOĞANYURT şehrinde Askerlik Şubesi olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer askerlik şubesi tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adana ASAL Bölge Başkanlığı ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen askerlik şubesinin üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok: