19 Mart 2019 Salı

Şehitkamil Askerlik Şubesi Başkanlığı Gaziantep



Şube Adı:Şehitkamil Askerlik Şubesi Başkanlığı Gaziantep
Yetkili Şube:Şehitkamil Askerlik Şubesi Başkanlığı
Telefon:0 342 336 08 69
Fax:0 342 338 89 93
Adres:Beyazlar Mah. Mühendis Evler Sok. Hikmet Delibaş Kışlası 27070 Şahinbey-Gaziantep
Web Sitesi:https://www.tsk.tr/
Güncelleme:19.03.2019

Şehitkamil Askerlik Şubesi Başkanlığı Gaziantep Hakkında
Şehitkamil Askerlik Şubesi Başkanlığı Gaziantep GAZİANTEP ili ŞEHİTKAMİL ilçesinde Beyazlar Mah. Mühendis Evler Sok. Hikmet Delibaş Kışlası 27070 Şahinbey-Gaziantep adresinde hizmet vermektedir. Şehitkamil Askerlik Şubesi Başkanlığı Gaziantep'na 0 342 336 08 69 telefon numarasından ve 0 342 338 89 93 nolu fax numarasından ulaşabilirsiniz.

Şehitkamil Askerlik Şubesi Başkanlığı Gaziantep iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Şehitkamil Askerlik Şubesi Başkanlığı Gaziantep, GAZİANTEP, ŞEHİTKAMİL şehrinde Askerlik Şubesi olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer askerlik şubesi tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adana ASAL Bölge Başkanlığı ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen askerlik şubesinin üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok: