19 Mart 2019 Salı

Çayırlı Askerlik Şubesi Başkanlığı Erzincan



Şube Adı:Çayırlı Askerlik Şubesi Başkanlığı Erzincan
Yetkili Şube:Tercan Askerlik Şubesi Başkanlığı
Telefon:0 446 441 30 25
Fax:0 446 441 34 75
Adres:Mamahatun Mah. Kervansaray Cad. 24800 Tercan-Erzincan
Web Sitesi:https://www.tsk.tr/
Güncelleme:19.03.2019

Çayırlı Askerlik Şubesi Başkanlığı Erzincan Hakkında
Çayırlı Askerlik Şubesi Başkanlığı Erzincan ERZİNCAN ili ÇAYIRLI ilçesinde Mamahatun Mah. Kervansaray Cad. 24800 Tercan-Erzincan adresinde hizmet vermektedir. Çayırlı Askerlik Şubesi Başkanlığı Erzincan'na 0 446 441 30 25 telefon numarasından ve 0 446 441 34 75 nolu fax numarasından ulaşabilirsiniz.

Çayırlı Askerlik Şubesi Başkanlığı Erzincan iletişim bilgileri (telefon, faks ve internet sitesi) yukarıda verilmiştir. Çayırlı Askerlik Şubesi Başkanlığı Erzincan, ERZİNCAN, ÇAYIRLI şehrinde Askerlik Şubesi olarak faaliyet göstermektedir. Bu sayfa söz konusu Şubenin resmi sayfası değildir ve sadece telefon numarası, web sitesi, adres gibi rehber bilgileri sunmaktadır.

Soru, öneri veya şikayetleriniz ile ilgili olarak yetkililere erişmek, sunulan hizmetler ile ilgili bilgi almak ve eğer askerlik şubesi tarafından böyle bir hizmet sunuluyorsa telefonla veya internetten online randevu almak için resmi web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Adana ASAL Bölge Başkanlığı ile ilgili yorumlarınızı, eleştirilerinizi veya çalışanlarına teşekkür mesajınızı mesaj kutusuna yazabilirsiniz. Yorumunuz; isminiz ve kişisel bilgileriniz ile birlikte tüm ziyaretçilere açık olarak yayınlanacaktır. İş başvurusu, randevu talebi, ücret bilgisi, resmi şikayet vb. özel mesajlarınız için lütfen askerlik şubesinin üstteki bilgilerini kullanınız.

Hiç yorum yok: